Transport og overnatting

Når dere nå har bestemt dere for å komme i bryllupet vårt kommer det fort noen praktiske utfordringer, transport og overnatting! Vil anta at dere og kommer til å lure på hvorfor vi ikke giftet oss i Oslo som normale folk.. Vi har planer om å gifte oss en gang og lever etter mottoet, «hvorfor gjøre det lett når du kan gjøre det vanskelig?» Og husk, vi kunne ha krevd at dere kom dere til Matvika i kajakk, så ta det som en liten seier!

Transport:

 

Til Matvika:

Her anbefales det å reise til Geiranger på fredag da båten til Matvika på lørdag går kl 11:30. Båten det er snakk om er MS Geirangerfjord og her har vi reservert 60 billetter under Christian Haugen for våre gjester. Dette er en sightseeingbåt så forbered dere på masse japanere som tar bilder av dere når dere går i land i Matvika. Mer informasjon om båten kan dere finne her: http://www.geirangerfjord.no/Geirangerfjord-Sightseeing.

Her satser vi på oppmøte kl 11:00 ved billettkontoret til MS Geirangerfjord, kontoret ligger i turistinformasjonen. De har til og med en videosnutt på hjemmesiden som forklarer prosessen:

Her har jeg forhåndsbetalt båten fra Geiranger til Matvika og da er det bare å hente ut billetten fra billettluka på turistkontoret med referanse på navnet mitt. Her er et kart som viser hvor det ligger: https://dl.dropboxusercontent.com/u/5041604/Geiranger%20town%20map.pdf

Betaling for billetten fra Geiranger til Matvika kan overføres til mitt kontonummer 1204.84.04713 og prisen er 155 kr per person.

Fra Matvika:

Her kommer MS Geirangerfjord til Matvika kl 02.15 og henter de som ønsker å være med tilbake. Om du skal være med eller ikke gir du tilbakemelding på samtidig som du svarer på bryllupsinvitasjonen. Overnatter man i Matvika så kan man bli hentet av de ordinære avgangene til MS Geirangerfjord ved å ringe inn og si ifra at man ønsker å bli hentet. Her er det bare å ta utgangspunkt i rutetidene til sightseeingbåten og legge på ca 30 minutter for at båten kommer seg fra Geiranger til Matvik. Rutetidene er som følger:

 01.06. – 31.08: 09:30, 11:30, 14:30, 17:00

Overnatting:

Hvis dere enda ikke har ordnet overnatting så er det fortsatt plass i Matvika fra lørdag til søndag. Vi tar også imot spontanovernattinger hvis man får lyst på nachspiel i fjordane!

 

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by ThemeWarrior