FAQ

Jeg ser ettersom vi har sendt ut invitasjoner osv at det er mye vi ikke har tenkt på.. FAQ (frequently asked questions) skal forsøke å adressere informasjonen som vi kommer på etterhvert samt eventuelle relevante spørsmål som kommer på facebookeventen vår.

Hva er antrekk til bryllupet?

Dette glemte vi selvfølgelig å legge til på invitasjonene.. Dette er og et litt vanskelig spørsmål siden vi har valgt å holde bryllupet der ingen kunne tru at nokon kunne bu. Antrekket er dress/bunad/kjole… hvor jeg stiller i smoking noe som da også kan brukes. I tillegg til dette bør folk ha med seg noe i backup da vi skal gifte oss i tidenes minst isolerte låve samt at mye kommer til å foregå ute. Så antrekk er som nevnt ovenfor med backup av varmere klær/paraply. Matvika er kjent for å være et lunt sted hvor det i august som regel er veldig bra vær, men som dere har forstått så er det ikke bare å ringe taxi hvis det blir dårlig vær og man bør planlegge deretter.

Gaver:

Vi har valgt å ikke lage noe gaveliste av et par grunner. Vi ser at reisekostnad og overnatting ikke er en ubetydelig utgift så den beste gaven for oss er at dere tar turen for å feire dagen sammen med oss! Vi er et godt stykke over etableringsfasen allerede og er så heldige at vi har alt vi trenger. Eventuelle soldanser eller noe medbrakt på innerlomma sier vi selvfølgelig ikke nei til! Har dere likevel lyst til å bidra med noe ønsker vi heller at dere gir noe i vårt navn til en av disse organisasjonene:

Greenpeace
 Amnesty
 Unicef

Toastmastere:

Toastmastere for kvelden er Simen Løkken og Erlend Brobak, to kamerater av Christian fra Raufoss. De er begge ferske i toastmastergamet og av tidligere erfaring kan Simen skilte med Norgesrekord i Oboydrikking og Erlend er stort sett veldig flink til å forsøke seg på ting han ikke kan. Kombinasjonene av disse egenskapene gjorde at valget av toastmaster var lett! Ønsker du å holde en tale, fremføre en moderne solodans til vår ære eller liknende i bryllupet så meld dette inn til Erlend eller Simen, da vi ikke setter av rom til alt for mange spontane innslag under middagen.

Erlend Brobak – erlend.brobak@gmail.com

Simen Løkken – simen.lokken@gmail.com

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by ThemeWarrior